RÓLUNK

Hendrich Balázs

vezérigazgató

HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség

Kormányzati háttérintézményként a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség célja, hogy magas színvonalú szolgáltatásokkal segítse a magyar cégek további exportsikereit, valamint hozzájáruljon Magyarország pozitív nemzetközi megítéléséhez. Exportpromóciós tevékenységünket más állami, gazdasági háttérintézményekkel együttműködésben látjuk el.

A HEPA széleskörű export- és üzletfejlesztési szolgáltatásait kiegészítve hozta létre ezt az oldalt segítve mindazokat, akik vállalkozásuk fejlesztéséhez vagy akár alapításhoz különböző szervezetek vagy intézmények támogatását szeretnék igénybe venni. Fontos számunkra a szomszédos országok intézményeivel való szoros együttműködés, mellyel fokozhatjuk országaink külpiaci tevékenységét, továbbá a befektetés ösztönzést. Ez az oldal is egy együttműködés eredményeképpen születhetett meg az Interreg SKHU/1601/4.1/ CORD „Crossing the Bridges with the Help of Ambassadors” elnevezésű projekt keretében.

Az Interreg Slovakia-Hungary CORD projekt célja a potenciális és a meglévő vállalkozók működését támogató szervezetek közötti együttműködés megerősítése, valamint a kis- és középvállalkozások nemzetköziesedési hatékonyságának növelése. További fontos cél a nők vállalkozói feltételeinek javítása.

A projekt célkitűzéseinek megvalósítását az alábbi tevékenységek biztosítják:

• A meglévő és potenciális vállalkozók igényeinek feltérképezése a határokon átnyúló tevékenységek támogatására

• Határokon átnyúló együttműködési szolgáltatások feltérképezése a határ menti régiókban

• A szlovák és a magyar szervezetek közötti határokon átnyúló együttműködés támogatása

• Jó példák bemutatása nagyköveti tapasztalatok alapján és azon vállalkozásokon keresztül, akik ténylegesen használják ezeket a szolgáltatásokat

• Pilot események - workshopok szervezése üzleti készségek fejlesztése érdekében, továbbá networking események rendezése új üzleti kapcsolatok kialakítása, új partnerek megismerése céljából.

PROJEKT PARTNEREK


Impresszum

Adtkezelési tájékoztató

2019 copyright by HEPA

Felelősségkizáró nyilatkozat: A honlap tartalma nem feltétlenül egyezik meg az Európai Unió hivatalos állásfoglalásával.